fles laten bedrukken Geen verder een mysterie

Nauwelijks gevectoriseerd merknaam? Nauwelijks nood, Maxilia regelt dit wegens jouw! Dit merknaam mag in ieder willekeurig bestandsformaat geraken aangeleverd. De ontwerpstudio tekent dit vervolgens bekwaam aan. En dit kost niks! Wegens een genoeg taken gaat een leverdatum over de bestelling ons dag later bestaan.

Wil jouw custom-made vervaardiging verzenden tot meerdere adressen in Europa of een vaste accountmanager? Bel gedurende kantooruren of stuur jouw wensen in ieder mail of chat.

Een tijdloos doch iedere keer origineel en persoonlijk cadeau kan zijn ons ketting met een boodschap. Denk hierbij aan een hangertje daar waar jouw wat in laat graveren. In het hangertje

Ons huwelijkscadeau is één betreffende een voornaamste cadeaus die je in je leven kunt oplopen" Het omdat het huwelijk heilig kan zijn en een heel grote gebeurtenis in jouw leven is. Je bent happy om te trouwen met een belangstelling aangaande je leven en wilt het zo juist als mogelijk vieren. Alle cadeaus die je ontvangt bestaan welkom.

Heel wat laten wij bedrukken in Oost Europa, zodat wij voordelig én vlug mogen bezorgen. Belangstelling ons offerte aan wegens custom made artikelen ofwel wegens vollere aantallen betreffende verschillende wensen.

Vind jouw een artikel betreffende gelijke kenmerken en kwaliteit ergens anders een lagere prijs? Stuur ons dan een offerte van de concurrent. We vergelijken die en verrichten jou een passend aanbod opdat verder jij over onze diensten kun genieten.

00 je winkelmandje kan zijn nog leeg home fotocadeaus kantoor drinkfles - betreffende eigen foto drinkfles - betreffende persoonlijk foto

De etiketten geraken afgedrukt in kleur en standaard afgewerkt betreffende een ultra glansdruk, uitstekend wegens het produceren over een briljante 1e indruk. Een etiketten bestaan 100% krasvast!

U dan ook kan uw ook more info uw selectie melden die kleur fles en dop u dan ook gaarne wilt hebben dus daar kan zijn altijd een methode teneinde dit ideale waterflesje met eigen merknaam te laten produceren.

alle flessen drinkwater geraken voorzien over uw ontwerp betreffende merknaam, afbeelding en/of teksten in full colour.

Om daar absoluut over te zijn het er nauwelijks teksten of beelden met je ontwerp wegvallen, raden aan wij tevens een veiligheidsafstand met 5 mm rondom.

U dan ook kan een flesopener verder voor de bar plaatsen waar de klandizie alleen in aanraking mogen aankomen met het product. Ernaast kunt u dan ook een flesopener verder weggeven zodra een promotie geschenk, dit is een goede manier teneinde potentiële klandizie te trekken. 

Iets te vieren? Betreffende een fles Moët Chandon maak jouw met iedere gelegenheid ons onvergetelijk ogenblik gekomen. Moët et Chandon is een champagne betreffende hoog peil en behoort tot de absolute top. Geef een fles Moët et Chandon cadeau in een luxe plastic kist met je persoonlijk foto, logo en tekst en je vervaardigd ieder feestje helemaal.

Prikkels is ons energiek en creatief evenement uit Eindhoven vanwege al uw totaalconcepten in cadeaus, premiums en “custom made” verpakking voor vmb. Wij geven u dan ook een eigen aandacht welke u dan ook mits klant mag verwachten en verlenen meer…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *